آینده شغلی

باسمه تعالی

بعد از پایان دوره متوسطه دانش آموزان با توجه به توانایی عـلمی که بدست آورده اند می توانند برای ادامه تحصیل و یا آینده شغلی خود یکی از پنج مسیر زیر را انتخاب نمایند :

۱٫ حوزه های علمیه

دروس تخصصی رشته به گونه ای برنامه ریزی شـده است که دانـش آموزان بعد از ۴ ســال تحصیل در ایـنرشته توانایی علمی پایه ی دوم حوزه را کسب نمایند. لذا به راحتی می توانند جذب حوزه های علمیه گردندو به عنوان طلاب موفق در این مسیر پیش روند.

۲٫ مراکز خاص دانشگاهی ( دانشگاه شهید مطهری ، دانشگاه امام صادق علیه السلام ، دانشگاه رضوی و … )مــراکزی که با تلفـــیق دروس روز و دروس حوزوی و اسلامی توانسته اند مسیر جدیـدی را در آموزش عــالی و تحصیلات تکمیلی باز نمایند ، مراکز بسیار خوبی برای جذب فارغ التحصیلان رشته ی علوم و معارف اسلامی می باشند.

۳٫ رشته های علوم انسانی ، هنر و زبان خارجه دانشگاه های سراسری

دانش آموزان رشته ی علوم و معارف اسلامی می توانند همچون سایر دانش آموزان بعد از گذراندن دوره متوسطه دوم  در کنکور سراسری درگروه های انسانی ، زبان و هنر شرکت نمایند. دروس ارائه شده در رشته ی معارف به گونه ای است که موفقیت چشمگیر دانش آموزان را در گروه علوم انسانی  به دنبال داشته است. فارغ التحصیلان رشته ی معارف می توانند در رشته هایی مثل حقوق ، الهیات ، علوم سیاسی ، علوم اجتماعی ، روانشناسی ، ادبیات عرب ، فلسفه ، ادبیات فارسی و . . . ادامه تحصیل دهند. همچنین میتوانند در گروه های هنر و زبان نیز  انتخاب رشته و تحصیل نمایند.

۴٫ دانشگاه های فرهنگیان

دانش آموزان دبیرستان معارف اسلامی در صورت کسب رتبه مناسب در کنکور سراسری از امتیاز ویژه در مصاحبه دانشگاه فرهنگیان برخوردار خواهند بود.در سالهای اخیر بسیاری از دانش آموزان دبیرستان معارف اسلامی توانسته اند در مراکز دانشگاه فرهنگیان به تحصیل بپردازند.

۵٫ دانشگاه های افسری نظامی و انتظامی :

هر ساله در زمان پذیرش این دانشگاه ها امتیازات ویژه ای برای دانش آموزان این مدارس در نظر گرفته می شود تا آنها بتوانند با تکیه بر تواناهایی علمی و شایستگی های خویش در دانشگاه های افسری جذب شوند.

0